Klachtencommissie

Woningstichting de Delthe vindt het belangrijk dat haar huurders tevreden zijn. Tevreden over alle onderdelen van onze dienstverlening: of het nu gaat om de woningtoewijzing, de afhandeling van een klacht of over de manier waarop u te woord wordt gestaan. Hier doen we elke dag ons uiterste best voor.

Bent u toch ontevreden? Laat het ons dan vooral weten! Dan kunnen we samen bekijken of we die ontevredenheid kunnen wegnemen. Ook uw tips, wensen en ideeën om onze dienstverlening nog beter te maken zijn van harte welkom!

Als u het toch niet eens bent met de afhandeling van uw klacht en De Delthe kan op dat moment niets meer voor u doen, dan kunt u terecht bij een klachtencommissie. De Regionale Klachtencommissie Noord-Groningen is de klachtencommissie in de zin van artikel 16 van het Besluit Beheer Sociale Huursector voor Woningstichting de Delthe, Woongroep Marenland, Stichting Uithuizer Woningbouw en Wierden en Borgen.

Wilt u meer weten over het indienen van een klacht of een geschil? Dan kunt u hier klikken voor meer informatie. We attenderen u verder op het Reglement Klachtencommissie.

De samenstelling van de Regionale Klachtencommissie staat vermeld in het Jaarverslag 2018.